Raflaamo uudistuu! Julkaisemme uusia sivuja ja sisältöjä vaiheittain. Auta meitä kehittämään palvelua ja anna palautetta sivustosta.

raflaamo logoGrill it!Grill it! Koli

Ravintoloita elämän kaikkiin hetkiin.

raflaamo logo

Ravintoloita elämän kaikkiin hetkiin.

Smoke and Fire!

Grill it! finns på Ukko-Koli, den högsta toppen i Koli nationalpark. Det är en skandinavisk restaurang som kombinerar en unik miljö med förstklassiga "handplockade" råvaror och traditionell grillmat, med fokus på utmärkta biffportioner. Restaurangens specialitet är en träkolsgrill som ger närapå alla menyns portioner en genuin rök- och grillsmak. À la carte erbjuder även lokala smaker i form av traditionell nordkarelsk mat som huvudsakligen tillreds av lokala råvaror. Njut av landskapets bästa biffar och den fantastiska utsikten över insjön Pielisjärvi och de närbelägna fjällen. Kvällen kan avslutas med en sängfösare invid den unika bakugnen av täljsten från Tulikivi. Bakugnen fungerar inte endast som en dekoration. Vår försäljningstjänst berättar gärna mera om att till exempel lära deltagarna att baka karelska piroger som en del av konferensprogrammet. =)

Restaurangen Grill it! fungerar även bra för olika fester, möten och evenemang, och är även väldigt populär som festplats för bröllop. Tillställningarnas meny kan bestå av till exempel karelska bufféer, skräddarsydda temamenyer eller någon av menyerna som serveras till bordet. Vi arrangerar gärna allt från små fester och sammankomster till stora evenemang med upp till 200 personer.

Grill it! Koli

12:00 - 22:00

Kaikki

Ylä-Kolintie 39. 83960 Lieksa

Kartta

+358 10 7623635

Soita

yhteystiedot

Ylä-Kolintie 39

Lieksa

kartta
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
Meillä käy S-Card

+358 10 7623635

soita
Puhelun hinta
Viikko:

maanantai - perjantai 

12:00 - 22:00

lauantai - sunnuntai 

12:00 - 22:00

Ravintolaketjut