Raflaamo uudistuu! Julkaisemme uusia sivuja ja sisältöjä vaiheittain. Auta meitä kehittämään palvelua ja anna palautetta sivustosta.

raflaamo logoRossoRosso, Karleby

Ravintoloita elämän kaikkiin hetkiin.

raflaamo logo

Ravintoloita elämän kaikkiin hetkiin.

Där Rosso finns, finns också Italien

Rosso Karleby finns i Köpcentret Chydenia, mitt inne i stadens pulserande, charmfulla och bilfria centrum. Alla är välkomna till Rosso, unga och gamla, stora och små och grupper av t.ex. arbetskamrater eller folk med gemensamma intressen – och alldeles särskild uppmärksamhet ägnar vi barnfamiljerna. Barnen har egen meny och en speciell hörna för lek. Vi erbjuder italiensk-finska smakupplevelser, och på servicen prutar vi aldrig.

Vår terrass är den perfekta träffpunkten. Vardagslunch på terrassen om somrarna gör att stämningen på lunchtimmen känns nästan som vid medelhavet.

Den kabinettliknande nyare delen av Rosso är populär när födelsedagar och andra fester ska firas. I baren kan man slå sig ner och följa med vimlet på gågatan samtidigt som man njuter av specialkaffe, öl, vin eller någon drink. Antipasti och söta läckerheter finns för alla smaker. Och naturligtvis kan man välja bland pizza, pasta, biffar, fiskrätter och salladsportioner – kort sagt: det finns säkert något för alla.

Rosso Karleby har rykte om sig att aktivt vara med i det mesta som ordnas i stan eller i näromgivningen. Som lekfull terapi för kunderna har vi erbjudit bl.a. handarbetskvällar för herrar. Våra kunder har också haft möjlighet att tillverka terapifiltar till välgörande ändamål och samtidigt kunnat skriva berättelser i vår dagbok när de har känt för att lägga undan virkningen en stund.

Det finns 140 kundplatser i restaurangen och 75 på sommaterrassen.

Rosso, Karleby

11:00 - 22:00

Kaikki

Isokatu 4. 67100 Karleby

Kartta

020 780 7975

Soita

yhteystiedot

Isokatu 4

Karleby

kartta
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
Meillä käy S-Card
Meillä on lasten leikkipaikka

020 780 7975

soita
Puhelun hinta
Viikko:

maanantai - torstai 

11:00 - 21:00

perjantai 

11:00 - 22:00

lauantai 

11:00 - 22:00

sunnuntai 

12:00 - 21:00

Ravintolaketjut