Raflaamo uudistuu! Julkaisemme uusia sivuja ja sisältöjä vaiheittain. Auta meitä kehittämään palvelua ja anna palautetta sivustosta.

raflaamo logoOluthuoneetØlhus København

Ravintoloita elämän kaikkiin hetkiin.

raflaamo logo

Ravintoloita elämän kaikkiin hetkiin.

Tanskalaisen hygge olutravintola

Ølhus on kaupungin mukavin olutravintolaperhe, joka tarjoaa lukuisten pienpanimoiden oluita eri puolilta pohjoismaita.

Vuonna 2014 avattu Ølhus København on skandinaavisen raikas ja tanskalaisen hygge olutravintola. Kunniapaikalla Københavnissa on Tanskan kuningattaren Margareeta II:n ja prinssi Henrikin valokuva, salin keskellä komeilee pronssinen 1:1-kopio Kööpenhaminan kuuluisasta Pieni Merenneito -patsaasta.

Päätuotteena on pohjoismaiset pienpanimo-oluet ja erityisesti tanskalaisten taidonnäytteet. Olutvalikoima elää ravintoloissa jatkuvasti – joka viikko maistellaan jotakin uutta ja jännää. Viime aikoina oluissa ovat korostuneet trendikkäät hapanoluet, joiden valikoima alkaa olla jo melko mittava. Pohjoismaisia makuja on saatavana oluen lisäksi nyt myös entistä enemmän siiderin, viskin ja cocktailien muodossa.

Hyvän tarjonnan kruunaa asiansa osaava henkilökunta joka osaa suositella ja kertoa tuotteista. Oluen kanssa saa myös maistuvaa purtavaa; tarjolla on premium-hodareita, jotka tunnetaan nimellä Pølser.

Tervetuloa!

olhuskobenhavn.ravintola@sok.fi

Ølhus København

Suljettu

Kaikki

Kalevankatu 3. 00100 Helsingfors

Kartta

010 76 63970

Soita

kuvia ravintolasta

yhteystiedot

Kalevankatu 3

Helsingfors

kartta
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla

010 76 63970

soita
Puhelun hinta
Viikko:

maanantai - perjantai 

Suljettu

lauantai - sunnuntai 

Suljettu

Ravintolaketjut