Raflaamo uudistuu! Julkaisemme uusia sivuja ja sisältöjä vaiheittain. Auta meitä kehittämään palvelua ja anna palautetta sivustosta.

raflaamo logoOluthuoneetWilliam K. Sello

Ravintoloita elämän kaikkiin hetkiin.

raflaamo logo

Ravintoloita elämän kaikkiin hetkiin.

Toimivaa terapiaa ostoshulabaloon keskellä

Kauppakeskus Sellon ylätasanteella, Viaporin torilla sijaitseva William K. Sello on siisti ja viihtyisä oluen ystävän olohuone, jossa on hyvä lepuuttaa jalkoja shoppailun keskellä tai viettää iltaa hyvän juoman ja lautapelien parissa.

"Oluesta nauttimisen arvostus", siihen kiteytyi William K. -olutravintolaketjun ensimmäinen liikeidea vuonna 1989. Inspiraatio lähti alun perin hollantilaisista "Bruin Caféista", ruskeista kahviloista, joiden perinteikäs tunnelma syntyy tupakansavun värjäämistä seinistä, tummasta puusta sekä isännän ottein asiakkaista huolehtivasta henkilökunnasta. William K. sai lopulta vaikutteita tämän lisäksi laajemminkin Keski-Euroopan olutkulttuurista.

Vuonna 2003 avatun William K. Sellon sisustuksen yleissävy on hieman vaaleampi kuin muissa William K. -ravintoloissa, mutta lyijylasityöt ikkunoissa vievät fiiliksen oikeaan suuntaan – olutvalikoimasta puhumattakaan! Erilaisia hanaoluita löytyy skoolattavaksi kymmenen ja pullo-oluita noin 50 erilaista.

williamk.leppavaara@sok.fi

William K. Sello

11:00 - 22:00

Kaikki

Kauppakeskus Sello

Leppävaarankatu 3-9. 02600 Esbo

Kartta

010 76 64430

Soita

kuvia ravintolasta

yhteystiedot

Kauppakeskus Sello

Leppävaarankatu 3-9

Esbo

kartta
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla

010 76 64430

soita
Puhelun hinta
Viikko:

maanantai - perjantai 

11:00 - 22:00

lauantai - sunnuntai 

11:00 - 22:00

Ravintolaketjut