Amarillon herkulliset kasvisannokset!

Amarillon menu on täynnä toinen toistaan maukkaampia, pieniä ja edullisia maisteluannoksia, joita on mukavaa napostella juoman kylkiäisenä ja tilata lisää sitä mukaa, kun mieli tekee.

Listalla on nyt myös entistä enemmän kasvis- ja vegaanisia vaihtoehtoja, joissa ei ole tingitty herkullisuudesta vähääkään. Maista ja menetä sydämesi kasvikselle!

**Alkuun tai pikkunälkään Green Wings VE, G Kukkakaalia ja chipotlemajoneesia ja pinaattia.

Okra VE, G Friteerattua okraa ja chipotlemajoneesia.

Fresh Salad VE, G Salaattia, pinaattia, retiisiä ja vesimelonia sekä passionvinegrettea.

Mexican Waldorf Salad VE, G Selleriä, omenaa, kesäkurpitsaa, majoneesia ja korianteria.

Onion Rings L Bbq-kastiketta.

Halloumi Fries G, L Mangokastiketta.

Mozzarella sticks Jalapeño-valkosipulimajoneesia.

American Style Fries G, L Ranskalaisia perunoita, cheddar-juustokastiketta, punasipulia ja pikkelöityä chiliä.

Nachos con salsas G, L Cheddar-juustokastiketta, pico de gallo -tomaattisalsaa, jalapeñoviipaleita, crème fraîchea ja guacamolea.

**Pääruoat Weggie & Quinoa Salad VE, PÄ Amarillon Mung-pyöryköitä. Lisäksi salaattia, kvinoaa, pinaattia, kukkakaalia, retiisiä, suolapähkinää, porkkanaa, chilihummusta sekä passionvinegrettea.

Wege Steak VE, G, PÄ Kylmäsavustettua tofua, yrttipestoa sekä chipotle molea. Lisäksi lämpimiä kasviksia ja bataattitikkuja.

Green Burrito L Tomaattitortillan sisällä Amarillon mung-pyöryköitä, sipuli-paprikapaistosta ja chipotle molea. Lisäksi pico de gallo -tomaattisalsaa, guacamolea, crème fraîchea ja cheddarjuustoa sekä bataattitikkuja.

Wegan Fajitas VE, L Vehnätortilloja 4 kpl, mungpapupihvi, sipuli-paprikapaistosta, pico de gallo -tomaattisalsaa, chipotle molea ja guacamolea. Lisäksi salaattia ja jalapeñoviipaleita.

Wegan Burger VE Mung-papupihvi, chipotlemajoneesia, salaattia ja pico de gallo-tomaattisalsaa. Lisäksi bataattitikkuja.

**Makeat Brownie PÄ, L Amarillon lämmintä ja pähkinäistä suklaakakkua. Vaniljajäätelöä, suklaakastiketta ja tuoreita marjoja.

Amarillo Ice Cream G, PÄ Salted caramel- ja suklaajäätelöä, vaniljaista tuorejuustovaahtoa, suolapähkinöitä ja suklaakastiketta.

Passion Pannacotta VE, G Tuoreita marjoja ja mangokastiketta.

Pancakes Vaniljaista tuorejuustovaahtoa, mansikkakastiketta ja tuoreita marjoja.

Valitse lähin Amarillo ja varaa pöytä!

Tervetuloa Amarilloon!

Varaa pöytä.

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausLa FamigliaOksaOluthuoneetPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressSpaghetteriaTrattoriaVENN