Rossoissa olemme aina lapsellisia tarvittaessa

Jotta jokainen löytäisi omansa, on meillä listat sekä perheen pienimmille että jo hieman isommille lapsille – velhon eväs, lasten lohi ja bolognese ovat aina kestosuosikkeja! Rossossa tarjoillaan lapsille aina ensin ja lasten puuhapaperi auttaa pitämään känkkäränkän loitolla.

Perheen pienimmille Lasten bolognese L S-Etukortilla 6,40 € (norm. 7,50 €) Spagettia, bolognesekastiketta ja parmesanlastuja.

Velhon eväs L, G S-Etukortilla 6,60 € (norm. 7,80 €) Nakkeja, lihapyöryköitä, pisaratomaattia, melonia ja kurkkua sekä ranskalaisia perunoita.

Lasten pizza S-Etukortilla 7,20 € (norm. 8,50 €) Tomaattikastiketta, pizzajuustoa ja kaksi valinnaista täytettä.

**Junioreille Lasten broileria L, G S-Etukortilla 10,10 € (norm. 11,90 €) Grillattua broilerinfileetä, kermaista pippurikastiketta, pisaratomaattia, melonia ja kurkkua sekä ranskalaisia perunoita.

Lasten lehtipihvi L, G 11,90 € Grillattu porsaan jättilehtipihvi, italialaista maustevoita, pisaratomaattia, melonia ja kurkkua sekä ranskalaisia perunoita.

Lasten lohi L, G 12,50 € Pariloitua lohta, kermaista tattikastiketta, pisaratomaattia, melonia ja kurkkua sekä perunamuusia.

**Ateriat Lasten pizza-ateria S-Etukortilla 9,80 € (norm. 11,50 €) Lasten pizza kahdella valitsemallasi täytteellä, ranskalaisia perunoita ja virvoitusjuoma (0,25 l), mehu tai maito. Jälkiruoaksi jäätelöpallo ja kastike valinnan mukaan.

Velhon evät -ateria S-Etukortilla 9,80 € (norm. 11,50 €) Nakkeja, lihapyöryköitä, pisaratomaattia, melonia ja kurkkua sekä ranskalaisia perunoita. Virvoitusjuoma (0,25 l), mehu tai maito. Jälkiruoaksi jäätelöpallo ja kastike valinnan mukaan.

Valitse suosikki-Rossosi ja varaa pöytä perheellesi! Tervetuloa!

Valitse Rossosi

Tutustu listaan ja varaa pöytä perheellesi! Tervetuloa!

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausLa FamigliaOksaOluthuoneetPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressSpaghetteriaTrattoriaVENN