Rosso, Vaasa

Intohimona iloinen yhdessäolo ja täydellinen pizzanautinto

Rosso löytyy kaupungin keskustasta kauppakeskus Rewellin toisesta kerroksesta. Maistakaa aidossa Rosson pizzauunissa paistettuja pizzoja tai nauttikaa maukkaista pasta-annoksista. Viikoittain vaihtuvalta lounaslistalta löytyy pasta-annoksia, kala-, liha- tai kana-annoksia, pizzaa sekä salaattiannoksia. Meille on helppo tulla ja kutsumme kaikki shoppailijat nauttimaan rennosta italialaisesta tunnelmasta ostosten lomassa.

Perjantaina, viikon parhaana päivänä, on aika ottaa ruoankin kanssa iisimmin. Silloin voi hyvällä syyllä tulla Rossoon herkullisten antipastojen, pizzan ja jälkkärin äärelle. Tule vaikka koko perheen kanssa nauttimaan pizzaa niin paljon kuin jaksatte Pizzantain merkeissä!

Sunnuntaisin pöytään kannetaan höyryävä kulhollinen herkullista pastaa, kolme valinnaista kastiketta sekä tietenkin juustoa. Mikä olisi mukavampaa kuin kerätä porukka kasaan ja suunnata yhdessä Rossoon viettämään Pastasunnuntaita! Kukin kokoaa oman pasta-annoksensa pöydässä makunsa mukaan ja syö niin paljon kuin jaksaa. Tästä ei sunnuntai parane!

Lämpimästi tervetuloa!

Rosso, Vaasa

Aukioloaika

Tänään 11:00 - 21:00

Osoite

Kauppakeskus Rewell 101. 65100 Vaasa

kartta
Puhelinnumero

020 780 88 30    

soita
Ruoka- ja juomalistat

Ajankohtaista

Tip tap, tip top! Pikkujoulut parhaassa seurassa!

Pikkujoulut KPO:n ravintoloissa - suunnitellaan yhdessä sinun toiveidesi mukaiset juhlat!

Lue lisää

kuvia ravintolasta

image 0
image 1
image 2

yhteystiedot

Kauppakeskus Rewell 101

Vaasa

kartta
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
Meillä käy S-Card

020 780 88 30

soita
Puhelun hinta
Viikko:

maanantai - torstai 

11:00 - 21:00

perjantai 

11:00 - 22:00

lauantai 

11:00 - 22:00

sunnuntai 

13:00 - 21:00

Ravintolaketjut

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausLa FamigliaOksaOluthuoneetPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressSpaghetteriaTrattoriaVENN