Presso Ykkösrasti, Kuopio

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville, vaikka joka päivä. Tarjoamme Pressossa vaaleaa ja tummaa Juhla Mokka -kahvia ja lisäksi meiltä löytyy erikoiskahveja makusiirappeineen.

Reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä pieneen nälkään. Isompaan nälkään teemme rehellistä kotiruokaa sinua varten. Presson runsas ja raikas kotiruokalounas tarjoillaan hymyn kera. Meillä on päivittäin tarjolla kahta lämmintä ruokaa ja höyryävää keittoa. Runsaaseen lounaaseemme kuuluu arkisin kahvi, viikonloppuisin myös jälkiruoka. Kysythän meiltä aina erityisruokavalioista, jotta voimme tehdä aina parhaamme jokaisen nälän taltuttamiseksi. Ruoan voi nauttia suoraan paikan päällä tai napata mukaan kierrätettäviin rasioihin

Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Ilmassa leijuva pullan tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän.

Presson yhteydestä löydät myös Rosso Expressin herkullisineen pizzoineen ja pastoineen. Pizzoihin voit valita tavallisen orginale pizzapohjan tai rapean ruispohjan tai voit tilata mehevää pannupizzaa. Rosso Express on helppo ja vaivaton ratkaisu ruokailuun mihin aikaan päivästä tahansa. Ota mukaasi tai syö heti! Foodoran kautta saat Rosso Expressin pizzaa ja pastaa vaivattomasti kotiovelle tai vaikkapa työpaikalle.

Lämpimästi tervetuloa!

Presso Ykkösrasti, Kuopio

Aukioloaika

Tänään 08:00 - 18:00

Osoite

Ykkösrastin liikekiinteistö

Tasavallankatu 26. 70620 Kuopio

kartta
Puhelinnumero

050 402 3853    

soita
Ruoka- ja juomalistat

Ajankohtaista

Ykkösrastin pyhäinpäivälounas 6.11.

Ravintolamaailma Ykkösrastin pyhäinpäivälounas 6.11. klo 12-14.30. Lounaan hinta 10,90€. Tervetuloa!

Lue lisää

yhteystiedot

Näytä kartalla

Ykkösrastin liikekiinteistö

Tasavallankatu 26

Kuopio

kartta
Esteettömyys
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
S-Card
Meillä käy S-Card
Lasten leikkipaikka
Meillä on lasten leikkipaikka
Puhelinnumero

050 402 3853

soita
Viikkonumero
Viikko:
Aukioloaika

maanantai - torstai 

08:00 - 18:00

perjantai 

08:00 - 19:00

lauantai 

10:30 - 16:00

sunnuntai 

12:00 - 15:00

Ravintolaketjut

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausLa FamigliaOksaOluthuoneetPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressSpaghetteriaTrattoriaVENN