Irish Pub Old Tom, Kouvola

Kesäaikana 7.6.-1.8.2021 olemme avoinna joka päivä ja löydät meidät aina sään salliessa terassilta keskuspuiston laidalta.

Vuodesta 1995 asti palvellut olutravintola Irish Pub Old Tom tarjoaa sinulle viihtyisän ja kotoisan olohuoneen, jossa voit seurata urheilua, kokea makuelämyksiä ja rentoutua irlantilaisessa tunnelmassa. Haluamme tarjota sinulle laadukkaita tuotteita ja loistavaa palvelua aina, kun meillä vierailet. Old Tom on kohtaamispaikka kaikille laatutietoisille ja elämyksen haluisille maistelijoille.

Olutvalikoimamme on laaja ja vaihtuva. Kausihanoja oluita varten on kolme ja tarjoamme niissä rajattuja eriä erikoisemmista oluista. Tervetuloa siis rohkeasti maistelemaan ja keskustelemaan oluiden ihmeellisestä maailmasta.

Pubistamme löydät neljä isoa laajakuvatelevisiota ja yhden jättiscreenin. Tällä hetkellä kanavatarjontamme kattaa peruskanavien lisäksi Viasatin, Telian Liigan ja Ruutu+ tarjoamat palvelut.

Cead mile failte – tuhannesti tervetuloa!

Irish Pub Old Tom, Kouvola

Aukioloaika
Tänään: 12:00 - 18:00.
Osoite

Käsityöläiskatu 4. 45100 Kouvola

kartta
Puhelinnumero

010 76 24830    

soita
Ruoka- ja juomalistat

Ajankohtaista

Koronatilanteen vaikutus KSO:n ravintoloihin

Lue lisää

kuvia ravintolasta

image 0
image 1
image 2

yhteystiedot

Näytä kartalla

Käsityöläiskatu 4

Kouvola

kartta
S-Card
Meillä käy S-Card
Puhelinnumero

010 76 24830

soita
Puhelun hinta
Viikkonumero
Viikko:
Aukioloaika

ma 

Suljettu

ti 

Suljettu

ke 

Suljettu

to 

Suljettu

pe 

Suljettu

la 

12:00 - 18:00

su 

12:00 - 18:00

Ravintolaketjut

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausLa FamigliaOksaOluthuoneetPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressRosso PizzaSpaghetteriaTrattoriaVENN