Rosso, Kokkola

Intohimona iloinen yhdessäolo ja täydellinen pizzanautinto

Kokkolan Rosso sijaitsee Kauppakeskus Chydeniassa, kaupungin viehättävän kävelykeskustan sykkivässä sydämessä. Toivotamme tervetulleeksi kaikenikäiset vauvasta vaariin, niin pienet kuin isotkin harraste- tai työporukat ja erityishuomion meillä saavat lapsiperheet. Lapsille on oma ruokalista ja leikkipaikka. Tarjoamme italialais-suomalaisia makuelämyksiä ja palvelun laadusta emme tingi.

Terassimme on oiva tapaamispaikka kesäisin. Kesäaikaan arkilounas terassilla saa ruokatunnin tunnelman suorastaan välimerelliseksi.

Kabinettimainen uudempi osa Rossoa on suosittu syntymäpäivien ja juhlien pitopaikka. Baarissa on kiva istuskella ja katsella kävelykadun vilinää, nauttien erikoiskahveista, oluista, viineistä ja drinkeistä. Antipastoja ja makeita herkkuja löytyy jokaiseen makuun, pizzojen, pastojen, pihvien, kalaruokien ja salaattiannosten lisäksi eli varmasti jokaiselle jotakin.

Kokkolan Rosso on tunnettu aktiivisesta mukanaolosta Kaupungin ja lähiseudun tapahtumissa. Leikkimielistä terapiaa asiakkaille olemme tarjonneet mm. miesten käsityöillassa ja tarjoamalla asiakkaille mahdollisuutta kutoa hyväntekeväisyyteen terapiapeittoa ja kirjoittaa tarinaa päiväkirjaamme kutomisen lomassa.

Asiakaspaikkoja on 140 ja kesäterassilla 75.

Rosso, Kokkola

Aukioloaika

Tänään 11:00 - 21:00

Osoite

Isokatu 4. 67100 Kokkola

kartta
Puhelinnumero

020 780 7975    

soita
Ruoka- ja juomalistat

Ajankohtaista

Tip tap, tip top! Pikkujoulut parhaassa seurassa!

Pikkujoulut KPO:n ravintoloissa - suunnitellaan yhdessä sinun toiveidesi mukaiset juhlat!

Lue lisää

kuvia ravintolasta

image 0
image 1
image 2

yhteystiedot

Isokatu 4

Kokkola

kartta
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
Meillä käy S-Card
Meillä on lasten leikkipaikka

020 780 7975

soita
Puhelun hinta
Viikko:

maanantai - torstai 

11:00 - 21:00

perjantai 

11:00 - 22:00

lauantai 

11:00 - 22:00

sunnuntai 

12:00 - 21:00

Ravintolaketjut

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausLa FamigliaOksaOluthuoneetPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressSpaghetteriaTrattoriaVENN