Rosso, Iisalmi

Intohimona iloinen yhdessäolo ja täydellinen pizzanautinto

Rosso

on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. - Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa

on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan. Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

Rosso, Iisalmi

Aukioloaika

Tänään 11:00 - 21:00

Osoite

Pääkadulla

Savonkatu 18. 74100 Iisalmi

kartta
Puhelinnumero

050 388 4239    

soita
Ruoka- ja juomalistat

Ajankohtaista

Asiakasomistajan omat viinit ja samppanja

Kestävää kehitystä ja alhaista hiilijalanjälkeä unohtamatta herkullista makua. Asiakasomistajan vegaaniset luomuviinit alkaen 24,90 €.

Lue lisää

kuvia ravintolasta

image 0
Sandels-Sali
image 2

yhteystiedot

Pääkadulla

Savonkatu 18

Iisalmi

kartta
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
Meillä käy S-Card
Meillä on lasten leikkipaikka

050 388 4239

soita
Viikko:

maanantai - perjantai 

11:00 - 21:00

lauantai 

11:00 - 21:00

sunnuntai 

12:00 - 19:00

Ravintolaketjut

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausLa FamigliaOksaOluthuoneetPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressSpaghetteriaTrattoriaVENN